Η αξιόπιστη και επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό αντικειμενικών αξιών ακινήτων και διαχείριση των Φύλλων Υπολογισμού, ΕΝΦΙΑ, Περιουσιολογίου.

Αγορά

Γνωρίστε το B-maps

Το B-maps αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.

Το B-maps αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.

Το B-maps iv χρησιμοποιούν:

 • Το 85% των Συμβολαιογράφων όλης της χώρας
 • Το Υπουργείο Οικονομικών (Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
 • Τράπεζες, εταιρείες με ακίνητη περιουσία, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μεσίτες κλπ.

Πως λειτουργεί

Το B-maps iv αντλεί τις τιμές συντελεστών αντικειμενικών αξιών από τους servers της B-logica στο cloud (Microsoft Azure). Σε περίπτωση αλλαγής των αντικειμενικών αξιών από το Υπουργείο Οικονομικών, η B-logica ενημερώνει τους servers της και ο χρήστης έχει άμεσα τις νέες τιμές, χωρίς να απαιτείται καμία αναβάθμιση του προγράμματος.

Η τελευταία έκδοση του προϊόντος B-maps iv είναι συνδρομητικό προϊόν. Οι χάρτες καθώς και οι Συντελεστές αντικειμενικών αξιών βρίσκονται στο cloud (Microsoft Azure), ενώ τα δεδομένα του χρήστη (Φύλλα Υπολογισμού, ιδιοκτήτες κλπ.) αποθηκεύονται τοπικά στο σύστημα του χρήστη.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Οι servers της B-logica φιλοξενούνται στο cloud της Microsoft (Azure) που παρέχει συνθήκες σχεδόν απόλυτης διαθεσιμότητας (99,95%) των sites που φιλοξενεί και ταυτόχρονα τα υψηλότερα επίπεδα διεθνώς, διασφάλισης των δεδομένων.

Συγκεκριμένα το Microsoft Azure διαθέτει:
 • Υψηλή προστασία συστημάτων h/w και s/w ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.
 • Λειτουργία 24x7 με υποστήριξη από στελέχη της Microsoft.
 • Υψηλή διαθεσιμότητα 99,95% με εφαρμογή fault tolerance, backup & recovery, load balancing κλπ.
 • Ελεγχόμενη πρόσβαση στα data centres και μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Microsoft.
 • Διεθνείς Πιστοποιήσεις περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.
Σημειώνεται ότι η Microsoft διαθέτει πολλαπλά data centres ανά τον κόσμο με δυνατότητα δημιουργίας αυτόματα replicated sites (automatic replication).

Οι χάρτες του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν τον προσδιορισμό αντικειμενικής αξίας, έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία από την B-logica έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Οι «χάρτες του Υπουργείου Οικονομικών είναι στην ουσία σκαριφήματα χωρίς προσανατολισμό και γεωγραφική αναφορά (γεωδεσία) ενώ έχουν ελλιπή πληροφόρηση όσον αφορά την ονομασία δρόμων και δεν έχουν αρίθμηση. Οι επεξεργασμένοι από την B-logica χάρτες αποτελούν τo γεωγραφικό υπόβαθρο του B-maps. Διαθέτουν όλες τις σημαντικές, για το ΑΠΑΑ, πληροφορίες των χαρτών του Υπουργείου, ενώ είναι γεωδετημένοι (ΕΓΣΑ 87) έτσι ώστε να είναι απόλυτα «συμβατοί» με γεωγραφικά υπόβαθρα όπως Google maps, Open street maps, Bing κλπ.

Η νέα έκδοση B-maps iv δίνει την δυνατότητα εναλλαγής ή/και σύνθεσης με το OpenStreetMaps για καλύτερη πλοήγηση του χρήστη. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με τον Νομό, το Δήμο, την Περιοχή, το Οικοδομικό τετράγωνο, το δρόμο ή μέρος περιγραφής του τοπωνυμίου.

Οι αναζητήσεις μπορούν να γίνουν και από έτοιμες λίστες Νομών, Δήμων και Δρόμων καθώς και συνδυασμό τους. Επίσης μπορείτε να βρείτε το ακίνητο και βάσει του αριθμού οικοδομικού τετραγώνου (εφ’ όσον υπάρχει αρίθμηση στην περιοχή) ή με βάση το Τ.Κ.

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που χρειάζεται είναι να τσεκάρετε τις προσόψεις του ακινήτου και αυτόματα θα εμφανισθούν οι ισχύοντες Συντελεστές (Τιμή Ζώνης, ΣΕ, ΣΑΟ, ΣΟ, ΤΟ, Κ) καθώς και η Ζώνη που ανήκει το ακίνητο.

Σημειώνεται οτι το σύστημα παρουσιάζει τους διαφορετικούς Συντελεστές που ισχύουν για τον υπολογισμό της Αντικειμενικής Αξίας και του ΕΝΦΙΑ αντίστοιχα.

Σε κάθε έντυπο (φύλλο υπολογισμού) υπολογίζεται αυτόματα η αντικειμενική αξία και η φορολογητέα αξία (ΕΝΦΙΑ), όλοι οι Συντελεστές ταυτόχρονα με την επιλογή ή καταχώρηση του αντίστοιχου στοιχείου.

Ο Υπολογισμός της Αντικειμενικής αξίας γίνεται πάνω σε Υπολογιστικές φόρμες πανομοιότυπες με τα Φύλλα Υπολογισμού του Υπουργείου ή σε οθόνες Wizards για ακόμη πιο εύκολη εισαγωγή στοιχείων των ακινήτων (Επιφάνεια, παλαιότητα, όροφος κ.λπ.).

Πέρα από τον υπολογισμό, αποθήκευση και εκτύπωση των Φύλλων Υπολογισμού υπάρχει πλούσια λειτουργικότητα διαχείρισης των Φύλλων Υπολογισμού ανάλογα της έκδοσης του προγράμματος (πατήστε εδώ για συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων).

Όλα τα Φύλλα Υπολογισμού που τυπώνονται μέσω του προγράμματος, σε χαρτί Α4 ή Α3, έχουν ακριβώς την ίδια μορφή των εντύπων που δίνονται από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία και για οποιονδήποτε σκοπό.

Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης εμπρός – πίσω.

Μεταφορά των ΦΥ σε περιουσιολόγιο ανά ιδιοκτήτη και σύμφωνα με τα εμπράγματα δικαιώματά του στο ακίνητο. Σύνδεση των Φύλλων Υπολογισμού που απαρτίζουν ένα ενιαίο ακίνητο για την ορθή συμπλήρωση των γραμμών του περιουσιολογίου. Υπολογισμός Αντικειμενικής και φορολογητέας αξίας, συμπληρωματικού φόρου ΕΝΦΙΑ κ.λπ.

Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επαναϋπολογίζει τους φόρους και τις αξίες κάθε χρόνο. Η λειτουργία αυτη είναι πολύ χρήσιμη για εταιρείες με μεγάλη ακίνητη περιουσία (διατίθεται μόνο στην έκδοση Enterprise σαν πρόσθετο module).

 • Κατηγοριοποιήσεις και αθροίσματα στα ευρετήρια
 • Αυτόματη δημιουργία περιουσιολογίου ανά εμπράγματο δικαίωμα ιδιοκτήτη
 • Υπολογισμός Φορολογητέας αξίας και ΕΝΦΙΑ (κύριου & συμπληρωματικού φόρου)
 • Μαζικοί αυτόματοι υπολογισμοί & επαναϋπολογισμοί,
 • “Ζωντανή” σύνδεση γραμμών περιουσιολογίου με ΦΥ*

και πολλές άλλες λειτουργίες, συνθέτουν την ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η εφαρμογή B-maps.

Η B-logica διαθέτει ειδικό τμήμα στελεχωμένο με εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη για την ανάπτυξη, συντήρηση, υποστήριξη και ενημέρωση του προγράμματος.

Η υποστήριξη παρέχεται τηλεφωνικά ή απομακρυσμένα, μέσω TeamViewer.

Επίσης, η B-logica αναλαμβάνει, κατόπιν ειδικής συμφωνίας, τον υπολογισμό αντικειμενικών αξιών της ακίνητης περιουσίας εταιρειών ή οργανισμών με μεγάλο πλήθος ακινήτων και η τεχνική υποστήριξη δεν περιορίζεται μόνο σε χρηστικά ή τεχνικά ζητήματα αλλά καλύπτει και βοήθεια σε θέματα υπολογισμού αξίας δύσκολων ή ειδικών περιπτώσεων ακινήτων.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά B-maps ivStandardAdvancedEnterprise / ΠεριουσιολόγιοΦορολογική διαχείριση
Αντικειμενικό ΦΥ1 - ΦΥ5 (ΑΠΑΑ). Εντοπισμός των συντελεστών (ΤΖ) , (ΣΕ) , (ΣΑΟ), (ΣΟ), (ΤΟ), Κάλυψη Ισογείου (Κ), για κάθε οικοδομικό τετράγωνο εντός των περιοχών που ανήκουν στο Αντικειμενικό Σύστημα ΑΠΑΑ. Υπολογισμός όλων των ειδικών περιπτώσεων ΣΑΟ (d) και για ΣΟ.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Κ1 - Κ9 (ΜΙΚΤΟ). Εντοπισμός των συντελεστή Τιμή εκκίνησης για όλες τις περιοχές στην Ελλάδα για των υπολογισμό εντύπων Κ1 - Κ9 (Μικτό).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Αγροτεμάχια (ΑΑ-ΓΗΣ). Εντοπισμός των συντελεστών (ΑΒΑ), (ΕΒΑ).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Εξαγωγή Φύλλων Υπολογισμού σε PDF. Δυνατότητα χρήσης Ψηφιακής υπογραφής κατά την εξαγωγή.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
ΕΝ.Φ.Ι.Α. Συντελεστές που ισχύουν για ΕΝ.Φ.Ι.Α. (Παραδοχές, Ελάχιστα).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Αυθαίρετα. Τιμή Ζώνης αυθαιρέτων (Εντός - Εκτός σχεδίου).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Υπολογισμός Φορολογητέας Αξίας ΕΝ.Φ.Ι.Α. (κύριος φόρος). ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Υπολογισμός Φορολογητέας Αξίας ΕΝ.Φ.Ι.Α. (συμπληρωματικός φόρος).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Συνολικά Ευρετήρια Φύλλων Υπολογισμού, Προσώπων. Λειτουργίες Ευρετηρίων (Ταξινόμηση, Αναζήτηση σε όλες τις στήλες, Ομαδοποίηση των στηλών του ευρετηρίου, αποθήκευση ρυθμίσεων χρήστη).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Φίλτρα στα ευρετήρια. Χρήση σύνθετων αναζητήσεων με την χρήση Φίλτρων σε κάθε ευρετήριο. Αποθήκευση συχνά χρησιμοποιούμενων φίλτρων.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Εξαγωγές Ευρετηρίων. Φύλλων Υπολογισμού, Ιδιοκτητών, Ε9 σε Excel, HTML, PDF, PDF με Ψηφιακή Υπογραφή.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Καρτέλα Ιδιοκτητών. Προβολή αποθηκευμένων Φύλλων Υπολογισμού ανά Ιδιοκτήτη. Εμπλοκές στην Καρτέλα Προσώπου.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Διοικητική διαίρεση Ελλάδας με βάση τον Καλλικράτη και τον Καποδίστρια.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Γεωαναφερόμενοι χάρτες σε υπόβαθρο ΕΓΣΑ87. Γεωαναφορά των χαρτών του Υπουργείου Οικονομικών και Αναβάθμιση / Διόρθωσή τους. ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Γεωγραφικά Υπόβαθρα. Επιλογή Open Street Map ως εναλλακτικό γεωγραφικό υπόβαθρο. Δυνατότητα χρήσης Google Maps (πρόσθετη χρέωση).ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Αρίθμηση οδών για την Αττική, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις. Ταχυδρομικοί Κώδικες.Δεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Χωρική αρμοδιότητα Δ.Ο.Υ. / Κτηματ. γραφείων.Δεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Εκτυπώσεις - Εξαγωγές. Εκτύπωση Φύλλων Υπολογισμού σε Α4, Α3 (διπλή όψη). Εξαγωγή Φύλλου Υπολογισμού σε PDF & PDF με Ψηφιακή Υπογραφή.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Ορισμός Χρηστών (Login).Δεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Δικαιώματα χρήσης ανά χρήστη.Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Επαναϋπολογισμός. Σε ένα συγκεκριμένο ΦΥ.ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Μαζικός Επαναϋπολογισμός σε επιλεγμένα ΦΥ στο ευρετήριο ΦΥ. Σε επιλεγμένα ΦΥ Ιδιοκτητών στο ευρετήριο προσώπων. Κύριου Φόρου ΕΝΦΙΑ και Φορολογητέας αξίας.Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται *Περιλαμβάνεται
Ακίνητα - Ευρετήριο. Κάθε ακίνητο περιέχει ένα ή περισσότερα υπο-ακίνητα. Κάθε υποακίνητο ένα ή περισσότερα Φύλλα Υπολογισμού. Αυτόματη ανάθεση γεωγραφικής αναφοράς και σύνολα αξιών ανά επίπεδο.
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Ακίνητα. Αυτόματη Ενημέρωση Περιουσιακής Κατάστασης από την καρτέλα Ακινήτου
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Ακίνητα - Έγγραφα. Σύνδεση εγγράφων οποιουδήποτε τύπου σε καρτέλα Ακινήτου.
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Ευρετήριο Ε9 και Τροποιητικών Ε9 Ευρετήριο Ε9 ανά έτος. Αυτόματη δημιουργία Τροποιητικών δηλώσεων Ε9 ανά μήνα ή άλλο χρονικό διάστημα. Ιστορικότητα. Αυτόματος υπολογισμός Φορολογικών αξιών, Αντικειμενικών αξιών, φόρων ΕΝΦΙΑ. Αυτόματη αρχικοποίηση νέου έτους (παλαιότητα ή/και αλλαγή αξιών).Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Αυτόματη Συμπλήρωση Ε9 με βάση κανόνες σύνδεσης. Αυτόματη συμπλήρωση του Ε9 από τα Φύλλα Υπολογισμού των ακινήτων και διαχείρισή τους. Σύνδεση Φύλλων Υπολογισμού με κανόνες και διαχείριση «ρόλων» μεταξύ των συνδεόμενων ΦΥ ανά γραμμή του Περιουσιολογίου - Ε9. Αυτόματη δημιουργία εγγραφών στο Ε9 σύμφωνα με τους κανόνες του εντύπου Ε9. Υπολογισμός Αξιών και φόρων ΕΝΦΙΑ στο Περιουσιολόγιο (για τα εμπράγματα δικαιώματα ιδιοκτήτη). Μαζικός Επαναϋπολογισμός.
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Ευρετήριο Ε2. Μισθώσεις ακινήτων με αυτόματη ενημέρωση από τα Φύλλα Υπολογισμού που περιέχονται σε κάθε ακίνητο. Αυτόματη ενημέρωση του Ε2 του taxis.
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Περιουσιολόγιο. Μεταφορά ΦΥ στο Περιουσιολόγιο. Σύνδεση εγγραφών με αποθηκευμένα Φ.Υπολογισμού και διαχείριση «ρόλων» μεταξύ των συνδεόμενων ΦΥ ανά γραμμή του Περιουσιολογίου. Δημιουργία γραμμών στο Περιουσιολόγιο σύμφωνα με τους κανόνες του εντύπου Ε9. Υπολογισμός Αξιών και φόρων ΕΝΦΙΑ στο Περιουσιολόγιο (για τα εμπράγματα δικαιώματα ιδιοκτήτη). Μαζικός Επαναϋπολογισμός.Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Ιστορικότητα στα ευρετήρια Φύλλων Υπολογισμού, Ακινήτων, Ε9, Ε2Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Δυνατότητα Σύνδεσης με συστήματα Διαχείρισης Ακινήτων (**). Δυνατότητα υλοποίησης διασύνδεσης με υπάρχον Σύστημα Διαχείρισης Ακινήτων (π.χ. SAP RE) του πελάτη μέσω services ή άλλο τρόπο.
Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται
Customisation. (**) Δυνατότητα υλοποίησης πρόσθετων εξειδικευμένων απαιτήσεων του χρήστη (νέα λειτουργικότητα).Δεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΔεν ΔιατίθεταιΠεριλαμβάνεται

Περιλαμβάνεται  Περιλαμβάνεται      Προαιρετικό  Προαιρετικό      Δεν Διατίθεται  Δεν Διατίθεται

(*) Το module “Μαζικός Επαναϋπολογισμός” περιλαμβάνεται στην έκδοση B-maps IV Enterprise. Σε περίπτωσηαναβάθμισης από παλαιότερες εκδόσεις του B-maps, περιλαμβάνέται μόνον εφόσον ο χρήστης διαθέτει το module “Μαζικό Επαναϋπολογισμό”

(**) Ανάλυση των απαιτήσεων και στη συνέχεια οικονομική προσφορά.

Προδιαγραφές διακομιστή
(Server ή 1 Workstation):

 • 1 CPU Socket έως 4 cores: i5 ή ανώτερο (SQL Express – διατίθεται δωρεάν με την εγκατάσταση των εφαρμογών)
 • 2 CPU Sockets έως 24 cores: i5 ή ανώτερο (Aπαιτείται αγορά SQL Standard/Enterprise + CALs)
 • RAM: 8 GB ή μεγαλύτερη.
 • SSD/HDD: 5 GB καταλαμβανόμενος χώρος εγκατάστασης + Data/Backups.
 • OS: Windows x64 (Windows 10/11 & Server Editions up to 2022)
 • Resolution: 1280×1024 ή μεγαλύτερη.

Προδιαγραφές περιφερειακών (Clients):

 • CPU: i3 ή ανώτερο.
 • RAM: 4 GB ή μεγαλύτερη.
 • SSD/HDD: 3 GB καταλαμβανόμενος χώρος εγκατάστασης.
 • OS: Windows x86/x64 (Windows 8 / 8.1 / 10 / 11 / Server Editions up to 2022 ).
 • Resolution: 1280×1024 ή μεγαλύτερη.

Επίσης απαιτούνται:

 • Ενεργή Σύνδεση Internet (Αναβαθμίσεις, Πληροφόρηση Οnline, Χάρτες, Αδειοδότηση, Υπηρεσίες ΑΑΔΕ κλπ.)
 • Microsoft Office 2007 sp3 ή νεότερο (Word, Outlook, Excel)

Το B-maps είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια και πολύ γρήγορα την αντικειμενική αξία οποιουδήποτε ακινήτου στην Ελλάδα και να τυπώσετε τα αντίστοιχα Φύλλα Υπολογισμού. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να τυπώσετε το έντυπο Ε9 και ΕΝ.Φ.Ι.Α. Στο B-maps μπορείτε να αποθηκεύσετε τους ιδιοκτήτες με τα πλήρη στοιχεία τους καθώς και όλα τα έντυπα των ακινήτων που έχετε καταχωρήσει.

Το B-maps διαθέτει 3 διαφορετικές εκδόσεις : Stanadrad, Advanced και Entrprise Για να δείτε τις διαφορές διαβάστε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων.

Το B-maps χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες που υπολογίζουν συχνά αντικειμενικές αξίες (π.χ. Συμβολαιογράφοι) και από επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τα έντυπα Ε9 και ΕΝ.Φ.Ι.Α. (π.χ. Λογιστές).

Το Β-maps διαθέτει λειτουργικότητα φορολογικής διαχείρισης ακινήτου που δεν υπάρχει στο eaxies. Από την άλλη, το eaxies ως web εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να εκτελεστεί από οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει browser. Επίσης, το eaxies είναι η καταλληλότερη λύση για τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζονται μόνο υπολογισμό αντικειμενικής αξίας και πολλές άδειες χρήσεις (π.χ. Ασφαλιστικές, Τράπεζες, κ.λπ.).

Μπορείτε να ζητήσετε να σας γίνει μία παρουσίαση απομακρυσμένα ή στα γραφεία μας.

To B-maps iv κάνει χρήση της βάσης δεδομένων αντικειμενικών αξιών της B-logica, το υψηλό επίπεδο ακρίβειας της οποίας πιστοποιείται από την χρήση της από:

 • Το 85% των Συμβολαιογράφων όλης της χώρας
 • Το Υπουργείο Οικονομικών (Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
 • Τράπεζες, εταιρείες με ακίνητη περιουσία, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μεσίτες κλπ.
 • την ενσωμάτωσή της ως υπηρεσία (web service) σε προγράμματα εταιρειών software που εξειδικεύονται στον χώρο των πολιτικών μηχανικών και λογιστών.